Prenosimo priopćenje direktorice Komunalnog društva Grad d.o.o., Marijane Šemanović, u vezi postupanja s otpadom u ovo krizno vrijeme.

U ovoj teškoj i izvanrednoj situaciji, nastaloj koronavirusom (COVID-19), a radi zaštite zdravlja posebno ugrožene skupine radnika Komunalnog društva GRAD d.o.o., koji svakodnevno sakupljaju i odvoze komunalni otpad, trudeći se da održe naš Grad čistim i urednim, molimo da ne odlažete nepotreban otpad (pogotovo glomazni i zeleni otpad) te da odgodite sve nepotrebne aktivnosti čišćenja vrtova, stambenih prostora,… kako bi mogli svoju zadaću izvršiti na vrijeme i na zadovoljstvo svih nas, izlažući naše radnike što manjoj opasnosti od zaraze, a Grad ostaviti čistim i urednim i u ovim izvanrednim okolnostima.

direktorica Marijana Šemanović, mag.oec.univ.spec.oec.

Leave Comment

Ova internet stranica financirana je sredstvima Europske Unije, putem Kohezijskog fonda i Programa OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Zaštita okoliša i održivost resursa, u sklopu projekta “Zeleni Brač - edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču” čija je ukupna vrijednost 299.490,00 kn. Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Grada Supetra.

Grad Supetar

Vlačica 5, 21400 Supetar

+385 (0)21 756-710

www.gradsupetar.hr