Cijeli srpanj na našoj facebook stranici Zeleni Brač dijelili smo savjete kako smanjiti količinu otpada u kućanstvu i tražili od vas da nam pokažete kako ste primijenili naše savjete!

U našem zero waste izazovu sudjelovalo vas je ukupno dvadeset i troje, te ste primijenili zajedno 129 savjeta. Najviše vas nosi svoju vrećicu u trgovinu, kao i bocu za vodu, a drago nam je vidjeti i aktivnost na nekim od teže primjenijivih savjeta!

Hvala svima na sudjelovanju! Nadamo se da su vam savjeti bili korisni, inspirativni i poticajni te ćete ih i dalje primjenjivati, kako bi smanjili ukupnu količinu otpada koja nerazvrstana završi na smetlištima.

Prije nego predstavimo pobjednicu, evo što je ona osvojila!

Zero waste start paket

U pobjedničkom zero waste start paketu se nalazi sljedeće:

1. Staklena boca za hladne i tople napitke
2. Vrećice za organski otpad
3. Kruti šampon za kosu
4. Biorazgradiva četkica za zube
5. Vrećice za višekratnu uporabu za voće i povrće
6. Cjediljka za refužo čaj
7. Prijenosna pepeljara za opuške, za višekratnu uporabu
8. Sjemenke rukole i bosiljka
9. Platnena vrećica za trgovinu

A pobjednica je….. BRANKA ĆIĆERIĆ PERLAIN! Branka je primjenila najviše savjeta, ukupno 30 od 31, te joj ovim putem čestitamo! U nastavku donosimo fotografije koje su joj osigurale start paket!

Molimo pobjednicu da nam se javi u inbox radi preuzimanja nagrade!

Leave Comment

Ova internet stranica financirana je sredstvima Europske Unije, putem Kohezijskog fonda i Programa OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Zaštita okoliša i održivost resursa, u sklopu projekta “Zeleni Brač - edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču” čija je ukupna vrijednost 299.490,00 kn. Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Grada Supetra.

Grad Supetar

Vlačica 5, 21400 Supetar

+385 (0)21 756-710

www.gradsupetar.hr