Udruga Za Naš Supetar organizira prvi brački zero waste koncert! Prvo okupljanje mladih bračkih bendova i glazbenika na zero waste koncertu održat će se 20. kolovoza (utorak) s početkom u 20.30 sati, na Vlačici u Supetru. Nastupit će:

Cool kids | Music girls | Juraj Poklepović | Marino Fistanić | Breakout band | Žuva

Zero Happy Hour ZaNaS znači da će sva pića točena na šanku biti razgradiva, što kroz grlo, što kroz ekološki prihvatljive čaše i posebne spremnike za otpad.

Pokrenuli su se mladi grada Supetra, osnovan je klub Mladi ZaNaS. Počinju s puno dobre volje i veselja, ovim prvim bračkim zero waste koncertom mladih glazbenika pod nazivom ZERO ZaNaS. Dođite, zabavite se i pokažite kako vam je stalo do mladih i do budućnosti! Koncert je uvod u zero waste način života o kojem smo vas informirali tijekom cijelog srpnja, moto pod kojim će održavati sva događanja u organizaciji Mladi ZaNaS. Više o zero waste izazovu možete saznati ovdje.

Leave Comment

Ova internet stranica financirana je sredstvima Europske Unije, putem Kohezijskog fonda i Programa OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Zaštita okoliša i održivost resursa, u sklopu projekta “Zeleni Brač - edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču” čija je ukupna vrijednost 299.490,00 kn. Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Grada Supetra.

Grad Supetar

Vlačica 5, 21400 Supetar

+385 (0)21 756-710

www.gradsupetar.hr