U rujnu i listopadu 2019. godine održat ćemo ukupno 8 tribina, u sklopu projekta Zeleni Brač – edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču, kako bismo kreirali priliku da se jasno i javno riješe sve nedoumice vezane za temu gospodarenja otpadom na našem otoku. Po jedna tribina održat će se u svakoj općini i gradu Supetru.

POSTAVI PITANJE!

Klikni na gornji link i postavi pitanje, uputi kritiku ili daj prijedlog!

Ovo je tvoja prilika da postaviš pitanja na koja će sudionici ponuditi odgovor na samim tribinama. Pitanja su anonimna i možeš ih postaviti koliko hoćeš.

Ne zaboravite također da uvijek možete poslati upit svom komunalnom redaru, samo iz izbornika “Gospodarenje otpadom na Braču” odaberite svoju općinu/grad i na dnu stranice pronađite kontakt obrazac!

__________________________

Tribine su financirane sredstvima Europske Unije, putem Kohezijskog fonda i Programa OP Konkurentnost i kohezija 2014.–2020., Zaštita okoliša i održivost resursa, u sklopu projekta “Zeleni Brač – edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču” čija je ukupna vrijednost 299.490,00 kn. Projekt zajednički provode sve bračke općine i Grad Supetar.

  1. Kad se održavaju predavanja, datumi i mjesta? Tko su predavači, odnosno sudionici okruglog stola, ili kako je ta tribina uopće zamišljena? Koje su teme koje organizator smatra primarnim?
    Unaprijed hvala na odgovoru, a koje molim na e- mail mascarellv@gmail.com

One comment

Ova internet stranica financirana je sredstvima Europske Unije, putem Kohezijskog fonda i Programa OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Zaštita okoliša i održivost resursa, u sklopu projekta “Zeleni Brač - edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču” čija je ukupna vrijednost 299.490,00 kn. Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Grada Supetra.

Grad Supetar

Vlačica 5, 21400 Supetar

+385 (0)21 756-710

www.gradsupetar.hr