Primjetivši sve veći broj opušaka na prekrasnim sutivanskim plažama, u Turističkoj zajednici općine Sutivan odlučili su utjecati na rješavanje tog problema kreirajući “plažne” pepeljare.

“Najveći problem nam je bio što smo željeli biti eco friendly te smo vrlo teško uspjeli pronaći nekoga tko bi nam izašao u susret i po prihvatljivoj cijeni napravio kartonske (po našem dizajnu) a ne plastične pepeljare”, kažu u TZ Sutivan.

Izradom ovih kartonskih plažnih pepeljara, nadaju se kako će pozitivno utjecati na sve posjetitelje Sutivana, ali i domaće ljude, koji uživaju na prekrasnim sutivanskim plažama te da će podržati nastojanja TZ Sutivan da na najbolji mogući način utječe na zaštitu okoliša i promoviranje eco friendly Sutivana.

Plažne pepeljare vas čekaju u uredu TZ Sutivan, a tijekom dana iste će biti podijeljene i po ugostiteljskim objektima. Dođite po svoju, za vaše goste i nadamo se da ćete ih koristiti! Bravo, Sutivan!

Leave Comment

Ova internet stranica financirana je sredstvima Europske Unije, putem Kohezijskog fonda i Programa OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Zaštita okoliša i održivost resursa, u sklopu projekta “Zeleni Brač - edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču” čija je ukupna vrijednost 299.490,00 kn. Sadržaj internet stranice isključiva je odgovornost Grada Supetra.

Grad Supetar

Vlačica 5, 21400 Supetar

+385 (0)21 756-710

www.gradsupetar.hr